Collega’s XPO lopen mee tijdens de Tilburg Ten Miles

Medewerker HR bij XPO en inspirator van het initiatief Leon van den Heuvel: “Meedoen met de Tilburg Ten Miles was een leuke en gezonde manier om met het team een prestatie neer te zetten en een mooie mogelijkheid om Tilburg kennis te laten maken met XPO.”  

Elkaar aanmoedigen en het samen vieren  

Het was een koude ochtend, maar dat weerhield 11.000 lopers en nog veel meer toeschouwers er niet van om erop uit te gaan en te genieten van de sfeer en sportiviteit van de TTM. Onder de deelnemers vinden we Leon, zes collega’s en een vriendin van, allen in XPO-shirts. Vier van hen liepen de vijf kilometer, de andere vier trotseerden de Ten Miles (16,1 kilometer). De eerste ploeg verzamelde al om kwart voor tien ’s morgens. De collega’s van de tweede ploeg moedigden hen vanaf de zijlijn aan. Leon en zijn drie ploeggenoten finishten met mooie tijden variërend van 25 tot 33 minuten. Rond twee uur ’s middags was de zon goed doorgebroken en ging de tweede ploeg van start. Deze keer luid aangemoedigd door de ochtendploeg. Toen ook zij finishten, vierden de collega’s hun mooie prestaties met elkaar.   

Samen de eindstreep halen, tijdens de Tilburg Ten Miles en binnen XPO  

Leon zag deelname aan de TTM als een mooie kans om de samenwerking binnen XPO Tilburg te stimuleren. Daarnaast greep hij dit evenement aan om Tilburg en zijn inwoners kennis te laten maken met XPO Logistics. In augustus heeft XPO een nieuwe vestiging in Tilburg geopend en de organisatie kan nog enthousiaste medewerkers gebruiken. Bij de opstart van een grote vestiging als deze is het een uitdaging om goede mensen te vinden. XPO hecht veel waarde aan talent en zoekt gemotiveerde mensen die bij een groeiende logistieke organisatie willen werken. Daarbij wil de organisatie verbonden zijn met de lokale omgeving en wil ze daarom graag lokale medewerkers. Leon: “Met de collega’s van XPO deelnemen aan de Tilburg Ten Miles was eigenlijk symbolisch bedoeld: nu zijn we als team gestart en hebben we samen de eindstreep gehaald. Bij XPO Tilburg willen we datzelfde doen binnen de organisatie; als één team starten en samen XPO Tilburg tot een succes maken. En daar willen we graag meer gedreven collega’s bij!”  

De XPO-team spirit 

Meedoen aan de Tilburg Ten Miles is Leon en zijn collega’s zo goed bevallen, dat ze van plan zijn om volgend jaar weer mee te doen en dan met nog meer collega’s. Deze XPO’ers willen elkaar blijven uitdagen om steeds beter en sneller te worden, zowel op sportief vlak als binnen XPO. Spreekt deze team spirit jou aan en wil je werken bij XPO? Klik dan hier en wie weet ren jij volgend jaar met Leon en zijn collega’s mee!